Een nieuwe weg

Na 6 jaar Creatieve Strategen gaat voormalig Strategic Director en mede-oprichter Mitchel Weber een nieuwe weg volgen buiten Creatieve Strategen. In vriendschap en goed overleg hebben Mitchel en Rogier deze stap beklonken. Het tweetal richtte Creatieve Strategen samen op in 2013 en hebben het bureau in 6 jaar uitgebouwd. Vriend en zakenpartner Rogier van Oosterhout gaat nu zelfstandig door met de verdere groei van Creatieve Strategen. Samen met Art Director Eline Golembiewski en de rest van het team gaat hij enthousiast verder met het creëren van wilde reclamecampagnes.

IMG_3126

 

Mitchel over deze stap:
“6 jaar geleden startten we met Creatieve Strategen vanuit onze studentenkamer en in deze periode is het bureau uitgegroeid tot een van de mooiste marketingorganisaties van Nederland. Ik voorzie dan ook een zeer creatieve en gezonde toekomst voor Creatieve Strategen. Mijn werkzaamheden binnen het bureau begonnen steeds meer te veranderen en dit was voor mij dan ook het ideale moment om een nieuwe weg in te slaan.

Ik ben trots en blij dat ik de afgelopen jaren deze organisatie, samen met Rogier en de andere teamleden, zo mooi heb kunnen opbouwen en neerzetten en tegelijkertijd voelde ik dat het voor mij tijd was om een nieuwe richting in te slaan en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Ik wens Rogier heel veel succes met de verdere groei van Creatieve Strategen en wil hem via deze weg nogmaals bedanken voor de mooie tijd en het mooie bureau dat we hebben opgebouwd.”

Rogier over de stap:
Na 6 jaar doorgaan zonder Mitchel is natuurlijk een grote uitdaging, maar wel een waar ik met veel energie en enthousiasme naar uitkijk. Nog dagelijks werk ik met veel plezier aan en in deze mooie organisatie. Ik ben dan ook trots op het bedrijf dat ik samen met Mitchel en de rest van het team heb kunnen neerzetten. Via deze weg wil ik Mitchel dan ook veel succes wensen met zijn nieuwe pad en passies. Ik weet zeker dat het een mooi succes zal worden!

Met Creatieve Strategen kijk ik met veel positieve energie naar de toekomst. Ook in het afgelopen jaar hebben wij mooie ontwikkelingen doorgemaakt, zoals bijvoorbeeld ons partnership met HubSpot. Dit is een belangrijke stap gebleken voor het succes van de organisatie. Als marketingbureau brengen wij hiermee strategie, creativiteit en marketingdata samen in een onverslaanbaar concept. Iets wat we het komende jaar nog verder gaan uitbouwen.”

Meer informatie:
Heeft u vragen aan de hand van dit persbericht? Neem dan gerust contact op via:
info@creatieve-strategen.nl of bel naar 085 – 066 61 83